Cart

2 ServingsDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS

  • 2 kuřecí prsa s kostí z křídla
  • 40 g sýra Comté
  • 2 plátky šunky
  • hladká mouka na obalení
  • vejce na obalení
  • strouhanka na obalení
  • přepuštěné máslo na smažení
  • sůl

PAIRING DISHES WITH WINE

  • Tohle jídlo chutná nejlépe se středně plnými, bílými a růžovými víny.

Side dish

  • brambory

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

INSTRUCTIONS

  • 1Křídelní kost očistíme od masa a seřízneme kloub.
  • 2Sýr rozřízneme na poloviny a každou zabalíme do plátku šunky.
  • 3V masu podélně nařízneme kapsu. Do ní vložíme šunku se sýrem a maso stiskneme tak, aby zůstal balíček zcela zakrytý.
  • 4Maso osolíme ze všech stran a obalíme ho v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance.
  • 5Smažíme ponořené do poloviny v rozpáleném másle pomalu z obou stran dozlatova. V průběhu smažení maso otáčíme a přeléváme máslem z pánve, dokud nemá zlatohnědou barvu.
     
     
     
     
     
     
     
Roman Vaněk
Together with Rohlík, I’ve put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how the recipe turned out #rohlikchef

INGREDIENTS

PAIRING DISHES WITH WINE

Side dish