Cart

1 ServingDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS

  • 120 g houskového knedlíku
  • 20 g najemno nakrájené cibule
  • 30 g másla
  • 3 vejce
  • špetka pepře
  • špetka soli

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

INSTRUCTIONS

  • 1Knedlíky nakrájíme na kostky o hraně 1 cm. Vejce rozklepneme do misky a vidličkou je rozšleháme. Osolíme a opepříme.
  • 2Na pánvi zpěníme na středním ohni máslo, přidáme knedlíky a opékáme je 1 minutu. Přidáme nakrájenou cibuli, promícháme a za občasného míchání necháme knedlíky opéct dozlatova.
  • 3Přilijeme rozšlehaná vejce, důkladně promícháme a pánev stáhneme z ohně. Již mimo oheň knedlíky s vejci opět promícháme. Vejce dojdou díky teplotě pánve i mimo oheň a pokrm zůstane vláčný. Pokrm případně dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem.
Tip
Knedlíky můžete posypat nasekanou petrželkou nebo pažitkou. Můžete podávat s nakládanou okurkou.
Roman Vaněk
Together with Rohlík, I’ve put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how the recipe turned out #rohlikchef

INGREDIENTS