• Omlouváme se všem zákazníkům, tohle se nám nepovedlo.😔
    O víkendu a během dnešního dne jsme podcenili, jak velkou zásobu masa a ryb máme mít připravenou skladem. Tato chyba způsobila, že máme aktuálně vysokou nedostupnost na těchto položkách.
    Show more
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only
Delivery

Cart

5 KusůRychlovkaNew

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 2 polévkové lžíce cukru
  • Špetka jedlé sody

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Na pánvičku nebo nerezovou naběračku nasypte cukr. Zahřívejte na mírném ohni, dokud se cukr nerozpustí na tekutý karamel. Nepřestávejte míchat, aby se nespálil.
  • 2Když je cukr úplně rozpuštěný a má jantarovou barvu, stáhněte ho z ohně. Přidejte špetku jedlé sody a rychle míchejte. Směs začne pěnit a měnit barvu na světlejší.
  • 3Směs ihned nalijte na pečicí papír nebo silikonovou podložku. Jemně ji stlačte například sklenicí nebo kovovou placičkou.
  • 4Chcete-li, vtiskněte do středu formičkou tvar (hvězdička, srdce apod.), ale formičku neprotlačujte úplně skrz.
  • 5Nechte ztuhnout při pokojové teplotě, což trvá jen pár minut.
Rohlík cooks

SUROVINY