Cart

4 PORCEDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 8 ks pšeničné tortilly
  • 200 g slaniny uzené dřevem
  • 1 ks červené cibule
  • 8 ks vajec velikosti M
  • 200 g sýru Cheddar
  • 1 hrst čerstvého koriandru
  • 500 g cherry rajčat
  • 4 listy hlávkového salátu
  • 2 lžíce Jalapeno
  • 3 lžíce mexické salsy
  • 200 g fazolí v mírně slaném nálevu koření - mexická směs
  • Olivový olej
  • Sůl
  • Čerstvě mletý černý pepř

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Nejprve si připravíme suroviny. Slaninu nakrájíme na malé kousky. Červenou cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Cherry rajčata přepůlíme nebo nakrájíme na čtvrtiny, podle velikosti. Sýr Cheddar nastrouháme. Čerstvý koriandr nasekáme nadrobno. Jalapeno nakrájíme na malé kousky.
  • 2Pánev rozehřejeme a dokřupava orestujeme slaninu. Vejce rozšleháme, osolíme a okořeníme. Polovinu slaniny odebereme a uděláme omeletu z poloviny vajec, nakonec posypeme částí cheddaru. Poté uděláme druhou omeletu. Je to z toho důvodu, aby omeleta nebyla moc silná. Omelety nakonec nakrájíme na pruhy Ty nakonec nakrájíme na pruhy.
  • 3Rajčata smícháme s olivovým olejem, cibulí, koriandrem. Osolíme a opepříme. Fazole smícháme s mexickou salsou
  • 4Toritilly naplníme natrhaným hlávkovým salátem, přidáme rajčatovou a fazolovou směs, vaječnou omeletu, jalapeno dle chuti a ještě posypeme cheddarem. Toritilly zatočíme a upečeme nejlépe na kontaktním grilu.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY