Cart

4 PORCEDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 700 g vepřové panenky (můžete použit vepřový bok nebo vepřovou pečeni)
  • 3 papriky
  • 1 červená cibule
  • 1 limeta
  • Olivový olej

SUROVINY NA MARINÁDU

  • 3 stroužky česneku
  • Šťáva z 1 citronu
  • Kořenící směs na fajitas
  • 3 lžíce olivového oleje
  • Sůl
  • Pepř

SUROVINY K PODÁVÁNÍ

  • Tortilla
  • Salsa
  • Zakysaná smetana

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP NA PŘÍPRAVU MASA

  • 1Nejprve připravte marinádu. V misce smíchejte stroužky česneku, citronovou šťávu, kořenící směs na fajitas, sůl, pepř a olivový olej.
  • 2Vepřovou panenku omyjte, osušte a podélně rozkrojte. Přidejte do marinády a dobře promíchejte, aby bylo maso ze všech stran pokryté marinádou. Nechte maso marinovat alespoň 1 hodinu.
  • 3Gril předehřejte na střední teplotu. Části vepřové panenky grilujte minimálně 3 minuty z každé strany.

POSTUP NA SMĚS MASA A ZELENINY

  • 1Cibuli a papriku nakrájejte na proužky.
  • 2Na gril přidejte 1 lžíci oleje. Pak přidejte nakrájenou cibuli, papriky a grilujte 2 minuty.
  • 3Do směsi vložte hotové vepřové nudličky a pořádně promíchejte. Směs zakápněte limetkou.

POSTUP NA DOKONČENÍ

  • 1Na grilu prohřejte tortilly. Následně na ně dejte směs masa a zeleniny.
  • 2Na závěr pokapejte směr zakysanou smetanou a salsou. Poté tortillu zabalte.
Rohlík cooks

SUROVINY

SUROVINY NA MARINÁDU

SUROVINY K PODÁVÁNÍ