2 PORCERychlovka
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- 2 plátky kváskového chleba (2× 70 g)
- 1 velké masité rajče
- 1 lžíce čerstvé bazalky (nasekané najemno)
- 4 vejce velikosti M
- 1 lžíce řepkového oleje
- Sůl
- Pepř
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1Rajče nakrájejte na tenká půlkolečka a v menší míse jej smíchejte s bazalkou, solí a pepřem.
- 2Ve středně velké misce rozšlehejte vejce, osolte a opepřete. V pánvi (o průměru cca 18 cm) rozehřejte olej, poté na ni nalijte vejce a na mírném až středním plameni míchejte, dokud nebude omeleta z větší části uvařená. Plamen následně snižte na mírný stupeň, vejce nechte na pánvi a počkejte, dokud povrch nebude krásně lesklý, ale už ne mokrý. Vzniklou omeletu zarolujte a vyklopte na talíř.
- 3Podávejte s kváskovým chlebem a salátem z rajčete a bazalky.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek.
Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené.
Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na
rychlé a zdravé vaření.
Autorka fotografie je Marie Bartošová