Cart

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 100 g popraskaných kakaových sušenek Pappudia
  • 60 g lučiny bez laktózy
  • Strouhaný kokos na obalení
  • Cca 8 ks velkých kanadských borůvek nebo mražených malin
  • Moučkový cukr na doslazení

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

 

POSTUP

  • 1Sušenky rozdrťte v kutru nebo případně v igelitovém pytlíčku obaleným utěrkou a pomocí válečku. Smíchejte buď v kutru nebo v misce pomocí vidličky spolu s okapanou ricottou a šťávou a kůrou z biocitronu. Ochutnejte, zda je potřeba dosladit, s cukrem opět pořádně promíchejte vidličkou.
  • 2Nechte hmotu odležet v lednici v potravinové folii minimálně 30 minut. Poté tvořte malé placičky, do kterých vložíte jednu borůvku či mraženou malinu. Opatrně "ukoulujte" a obalte ve strouhaném kokosu. Opět dejte minimálně na půl hodiny do lednice - ideálně v krabičce na potraviny.
  • 3Servírujte ihned a nebo nejpozději do 24 hodin.
MENU od Koko
Veronika „Koko“ Šmehlíková je úspěšná blogerka a moderátorka, držitelka ocenění Blogerka i Foodblogerka roku, kterou znáte z Evropy 2 a vlastních pořadů MENU domů a MENU podle Koko.

SUROVINY