Cart

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 2 žemle na hot dog
  • ½ sáčku s omáčkou Lee Kum Kee Stir-Fry na nudle v hongkongském stylu
  • 2 lžíce jedlého oleje
  • 4 kousky prorostlé slaniny
  • 2 křepelčí vejce
  • 120 g čerstvých vaječných nudlí
  • 2 listy hlávkového salátu
  • Šťáva z jedné limetky

OBLOHA

  • 10 g nakládaného zázvoru
  • 2 lžíce majonézy
  • 2 lžičky prášku z mořských řas

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Troubu předehřejte na 200/180 °C (horkovzdušný ohřev / plyn 6).
  • 2Pekáč zakryjte pečicím papírem a na něj rozmístěte slaninu. Přes ni položte další pečicí papír a vše stlačte shora dalším pekáčem. Pečte při teplotě 200 °C po dobu 15 minut.
  • 3Odstraňte horní pekáč a papír. Pečte dalších 3–5 minut, až slanina zhnědne a bude dostatečně křupavá.
  • 4Orestujte vaječné nudle metodou stir-fry společně s omáčkou Lee Kum Kee Stir-Fry na nudle v hongkongském stylu. Přilijte limetkovou šťávu. Rozdrťte jeden kousek křupavé slaniny a vmíchejte ho do nudlí.
  • 5Na pánvi rozehřejte olej a smažte křepelčí vejce po jedné straně.
  • 6Housku na hotdog postříkejte vodou. Pečte 5 minut při 180/160 °C (horkovzdušný ohřev / plyn 4).
  • 7Housku na hotdog opatrně rozevřete k naplnění. Nejprve do ní uložte nudle. Dále ji obložte listem hlávkového salátu a křupavou slaninou. Dochuťte majonézou, na každou půlku uložte vejce, posypte práškem z mořských řas a ozdobte nakládaným zázvorem.
Tip
1. Nudle před jejich plněním do housky smotejte, předejdete tak přilnutí jejich omáčky k housce. 2. Housky na hotdog nemačkejte příliš silně, aby se nezkrabatily.
LEE KUM KEE

SUROVINY

OBLOHA