Cart

1 PORCEDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY NA BAO

  • 500 g mouky
  • 10 g soli
  • 20 g droždí
  • 150 ml teplé vody

SUROVINY NA NÁPLŇ

  • Gimar tatarák z tuňáka
  • 20 g červeného zelí
  • 20 g zeleného salátu
  • 1/2 rajčete
  • Majonéza
  • 1 lžíčka sójové omáčka

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP NA BAO

  • 1Mouku si nasypejte na hromádku, ve které uděláte důlek. Do důlku přijde sůl, droždí a teplá voda.
  • 2Vše pořádně zpracujte, dokud vám ze směsi nevznikne těsto.
  • 3Z těsta vytvarujte placky a dejte do trouby na 180 °C na 10-15 minut.

POSTUP NA DOKONČENÍ

  • 1Bao placku rozřízněte napůl. Na konci nechte placu spojenou.
  • 2V misce si smíchejte lžící majonézy a lžičku sójové omáčky. Poté vzniklou omáčkou pomažte vnitřek placky.
  • 3Hlávkový a zelený salát si nakrájejte na nudličky, rajče na plátky a přidejte do placky.
  • 4Na závěr přidejte kousky tuňáka a můžete servírovat.
GIMAR

SUROVINY NA BAO

SUROVINY NA NÁPLŇ