Cart

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY NA POKRM

  • 1 balení phở nudlí
  • 3 vejce
  • 3 najemno nasekané šalotky
  • 4 stroužky najemno nasekaného česneku
  • 1 nasekaná čerstvá chilli paprička
  • 200 g hovězí roštěné
  • 2 mrkve nakrájené na úzké nudličky
  • Hrst nasekané jarní cibulky
  • Hrst mungo klíčků
  • Hrst nasekaného koriandru
  • 100 g nadrcených arašídů
  • 1 limeta
  • 4 lžíce rostlinného oleje

SUROVINA NA OMÁČKU

  • 12 lžic tamarindové pasty
  • 12 lžic třtinového cukru
  • 12 lžic rybí omáčky
  • 12 lžic ústřicové omáčky

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Nudle odmočte na půl hodiny ve vlažné vodě, sceďte, aby odkapala voda. Hovězí roštěnou nakrájejte na tenké plátky. Omáčku si připravíte smícháním všech ingrediencí.
  • 2Ve woku nebo na pánvi si rozehřejte olej, přidejte nasekaný česnek, šalotku a chilli. Nechte směs rozvonět a pak rozklepněte vajíčka a promíchejte. Po minutě přidejte plátky hovězí roštěné, orestujte. Přidejte rýžové nudle, na konec nakrájenou zeleninu (mrkev, mungo klíčky, jarní cibulku) a celé zalijte připravenou omáčkou. Restujte, dokud vám nezměknou nudle (cca 3 – 4 minuty).
  • 3Na závěr nudle posypte koriandrem, arašídy a zakápněte limetou.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.

SUROVINY NA POKRM

SUROVINA NA OMÁČKU