Cart

4 PORCEDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY NA MARINÁDU

  • 750 g kuřecích prsou
  • 150 g bílého jogurtu
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 2 lžičky garam masaly
  • 1 lžička mleté kurkumy
  • 1/2 lžičky mletého chilli
  • 1 lžička mletého římského kmínu
  • 5 cm nastrouhaného zázvoru
  • 2 stroužky česneku

SUROVINY NA OMÁČKU

  • 30 g másla
  • 400 g drcených rajčat
  • 250 ml smetany ke šlehání
  • 1 lžíce cukru
  • 2 lžičky soli

NA OZDOBU

  • Čerstvý koriandr na ozdobu

PŘÍLOHA

  • Rýže basmati
  • Indický chléb naan

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Kuřecí prsa nakrájejte na kostky o velikosti cca 5 cm na 5 cm. Suroviny na marinádu smíchejte ve větší míse společně s nakrájeným kuřetem. Marinujte minimálně 3 hodiny, nejlépe přes noc.
  • 2Ve velké pánvi, na vysokém plameni, rozpusťte máslo. Maso vyndejte z marinády, ale neotírejte ji, a vložte do pánve na rozpuštěné máslo.
  • 3Kuře v pánvi smažte dokud není hotové, trvá to asi 3 minuty.
  • 4Jakmile je kuřecí maso hotové, přidejte do pánve drcená rajčata, smetanu, cukr a sůl. Promíchejte a snižte plamen. Společně nechte vše vařit po dobu 20 minut.
  • 5Po 20 minutách omáčku ochutnejte a pokud je potřeba, dosolte. Dozdobte čerstvým koriandrem.
  • 6Podávejte s basmati rýží nebo indickým chlebem naan.
Rohlík cooks

SUROVINY NA MARINÁDU

SUROVINY NA OMÁČKU

NA OZDOBU

PŘÍLOHA