Cart

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 4 velké batáty
  • Svazek kadeřávku (cca 200 g)
  • 1 balení sýru feta
  • 2 lžíce olivového oleje
  • Sůl
  • Pepř

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Batáty důkladně omyjte v teplé vodě a osušte. Na několika místech každou z nich propíchněte vidličkou a položte je na plech nebo pekáč vyložený pečícím papírem. Na 200°C pečte batáty do změknutí – trvá to přibližně 45 minut.
  • 2Mezitím si kadeřávek nakrájejte na malé kousky a fetu rozmačkejte vidličkou. Vše přendejte do velké mísy a smíchejte spolu se 2 lžícemi olivového oleje.
  • 3Hotové batáty vyndejte z trouby a každou svrchu nařízněte tak, abyste bez problémů mohli vydlabat dužinu. Vydlabanou dužinu dejte do mísy k fetě a kadeřávku, osolte, opepřete a společně promíchejte.
  • 4Vzniklou směsí naplňte vydlabané slupky batátů a dejte znovu, na cca 10 minut, zapéct.
Rohlík cooks

SUROVINY