Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only
Delivery

Cart

4 PORCERychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 250 g zelených fazolek
  • 3 lžíce bílé miso pasty
  • 3 lžíce mirin
  • 1/2 lžičky anglické nebo japonské hořčice
  • Troška strouhané citronové kůry

MŮŽE SE HODIT

  • Led na zchlazení fazolek

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Fazolky vložte do mírně osolené vroucí vody a povařte bez pokličky - jen tak dlouho, aby zůstaly stále pevné, křupavé a zelené. Japonci říkají, že správně uvařené fazolky by měly držet tvar a neohýbat se. Po povaření je ihned zchlaďte ve studené vodě nebo misce ledu, zachovají si díky tomu svou svěží zelenou barvu. Nechte je okapat a nakrájejte asi na 4cm kousky.
  • 2V misce smíchejte miso, mirin a hořčici a přidejte citronovou kůru. Přidejte fazolky a pořádně promíchejte tak, aby byly plně obaleny.
Darja Kawasumi
Darja si zamilovala Japonsko už ve dvaceti během svých studií na ICU, Tokyo. Plody japonské kuchyně a umění pohostinnosti omotenashi ukazuje Čechům už 26 let ve své restauraci Miyabi, v překladu "styl a elegance".

SUROVINY

MŮŽE SE HODIT