Cart

6 PORCÍRychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 30 lístků čerstvé bazalky
  • 3 stroužky česneku
  • 2 malé šalotky
  • 3 lžíce citronové šťávy
  • 2 lžíce jablečného octa
  • 200 ml extra panenského olivového oleje
  • Sůl
  • Bílý pepř

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Stroužky česneku a šalotky oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Listy bazalky omyjte a jemně osušte papírovou utěrkou.
  • 2Do mixéru dejte česnek, šalotku, bazalku, citronovou šťávu a extra panenský olivový olej.
  • 3Přidejte sůl a čerstvě mletý pepř. Ingredience znovu promíchejte.
  • 4Vinagrette uchovávejte ve sterilizované skleněné nádobě v lednici.
Tip
Vinagrette se skvěle hodí jako zálivka do salátových pokrmů.
Rohlík cooks

SUROVINY