1 PORCEDo hodinky
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- 1 galette pohanková palačinka
- 1 vejce
- Hrst sýru
- 2 plátky šunky
- Máslo
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1Na rozehřátou pánev, potřenou tukem, položte galette tmavou stranou dolů, ihned rozklepněte vajíčko do středu galette (bílek opatrně roztáhněte co nejvíce po ploše, žloutek má zůstat vcelku a tekutý), sýr nasypte kolem žloutku a po zbylé ploše rozložte kousky šunky.
- 2Počkejte přibližně 30 vteřin, okraje galette složte tak, aby vznikl čtverec (okraje galette nezakrývají žloutek, ten musí být vidět) a nechte ještě minutku ohřát, aby bylo vše horké (včetně náplně) a můžete servírovat.
Tip
Pokud nemáte rádi tzv. „oeuf miroir“ (žloutek je úplně tekutý), po vyklepnutí vajíčka na galette propíchněte i obal žloutku.