6 PORCÍRychlovka
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- 500 g předvařené cizrny
- 300 g ricotty
- 100 g sýru feta
- 1 šalotka
- 1 hrst čerstvé petrželky
- 1 lžíce lahůdkového droždí
- Sůl
- Pepř
MOHLO BY SE HODIT
- Pomůcky na vaření
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1Z cizrny slijte vodu. Šalotku a sýr feta si nastrouhejte najemno a obojí přidejte k cizrně.
- 2Petrželku nasekejte nahrubo a přimíchejte ji k cizrně společně s ricottou, lahůdkovým droždím, solí a pepřem.
- 3 Pro náležité propojení chutí můžete salát ještě před podáváním dát na chvíli do ledničky.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek.
Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené.
Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na
rychlé a zdravé vaření.
Autorka fotografie je Barbora Lundgren.