Cart

4 PORCEMajstrštyk

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 800 g hovězího žebra
  • 2 mrkve
  • 1 cibule
  • 300 g celeru
  • 2 stroužky česneku
  • 2 snítky rozmarýnu
  • 2 bobkové listy
  • 500 ml zeleninového vývaru
  • 1 sklenka červeného vína
  • Plechovka loupaných rajčat
  • Extra panenský olivový olej
  • Sůl
  • Pepř

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Žebra osušte a důkladně osolte. Na rozehřátém oleji je poté pořádně a zprudka opečte dohněda. Po opečení je dejte stranou.
  • 2Mrkev, celer, cibuli a česnek nakrájejte na kostičky a společně s olejem je orestujte na stejné pánvi, jaká byla předtím na žebra. Přidejte rozmarýn a bobkový list a zalijte červeným vínem.
  • 3Když už z pánve necítíte stoupající alkohol, přidejte vývar, rajčata z plechovky a nakonec osmahnutá žebra. Dochuťte solí a pepřem.
  • 4Maso nechte dusit pod pokličkou tři hodiny na středním plameni.
Rohlík cooks

SUROVINY