2 PORCEDo hodinky
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY NA PEČENOU ZELENINU
- 2 ks mrkve (cca 160 g)
- 1 malou cuketu (200 g)
- 1 batát (300 g)
- 1 lžička olivového oleje
SUROVINY NA KRŮTÍ STEAK
- 300 g krůtích prsou
- Sůl
- Pepř
- 1 lžička olivového oleje
SUROVINY NA DRESINK
- 100 g zakysané smetany
- Lžička citronové šťávy
- Sůl
- Pepř
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1Mrkev a batát omyjeme, očistíme škrabkou a nakrájíme na kostky. Mladou cuketu není třeba zbavovat slupky. Omyjeme ji a nakrájíme také na kostky. Zeleninu vložíme na plech s pečícím papírem a pokapeme olivovým oleje. Pečeme na 200 °C po dobu 20 minut.
- 2Maso vyndáme z lednice hodinu předem. Nakrájíme jej na 1,5 - 2 centimetrové plátky. Osolíme a opepříme. Rozehřejeme grilovací pánev, nalijeme na ni olej, chvíli počkáme a začneme maso opékat. Z každé strany maso opékáme několik minut.
- 3Podáváme s dresinkem, který připravíme smícháním uvedených surovin.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!