Cart

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY NA PEČENOU ZELENINU

  • 2 ks mrkve (cca 160 g)
  • 1 malou cuketu (200 g)
  • 1 batát (300 g)
  • 1 lžička olivového oleje

SUROVINY NA KRŮTÍ STEAK

  • 300 g krůtích prsou
  • Sůl
  • Pepř
  • 1 lžička olivového oleje

SUROVINY NA DRESINK

  • 100 g zakysané smetany
  • Lžička citronové šťávy
  • Sůl
  • Pepř

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Mrkev a batát omyjeme, očistíme škrabkou a nakrájíme na kostky. Mladou cuketu není třeba zbavovat slupky. Omyjeme ji a nakrájíme také na kostky. Zeleninu vložíme na plech s pečícím papírem a pokapeme olivovým oleje. Pečeme na 200 °C po dobu 20 minut.
  • 2Maso vyndáme z lednice hodinu předem. Nakrájíme jej na 1,5 - 2 centimetrové plátky. Osolíme a opepříme. Rozehřejeme grilovací pánev, nalijeme na ni olej, chvíli počkáme a začneme maso opékat. Z každé strany maso opékáme několik minut.
  • 3Podáváme s dresinkem, který připravíme smícháním uvedených surovin.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY NA PEČENOU ZELENINU

SUROVINY NA KRŮTÍ STEAK

SUROVINY NA DRESINK