Cart

12 KUSŮDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY NA KORPUS

  • 180 g slunečnicových semínek
  • 50 ml vody
  • Sůl

SUROVINY NA NÁPLŇ

  • 370 g uvařené červené řepy
  • 150 g zakysané smetany
  • 100 g balkánského sýru + 50 g navrch
  • Sůl

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Semínka rozmixujeme na jemnou mouku, smícháme s vodu, solí, vtlačíme do formy, kteru vyložíme pečicím papírem a propícháme vidličkou. Pokud se začne těsto trhat, navlhčíme si ruce a s těstem půjde lépe pracovat.
  • 2Předpečeme korpus v rozehřáté troubě na 180 °C cca 7 minut.
  • 3Řepu nastrouháme, smícháme se zakysanou smetanou a nadrobeným balkánským sýrem. Směs vložíme na předpečený korpus. Pečeme dalších 30 minut.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře. Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears. Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty. Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.

SUROVINY NA KORPUS

SUROVINY NA NÁPLŇ

JEŠTĚ POTŘEBUJETE