Cart

4 PORCEDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 300 g kysaného zelí (slitého)
  • 1 l vody nebo vývaru
  • 250 g uzeného masa
  • 170 g cibule
  • 100 ml smetany (pro bezlaktózovou variantu pokrmu není třeba)
  • 40 g sádla
  • 2 lžíce sladké papriky
  • ½ lžičky mletého kmínu
  • Bobkový list
  • 2 lžičky soli
  • ½ lžičky pepře

SUROVINY NA DOZDOBENÍ

  • Zakysaná smetana

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a orestujeme na sádle. Poté přidáme na kostky nakrájené uzené, papriku, sůl, pepř, bobkový list a povaříme. Přidáme zelí a vodu nebo vývar. Přivedeme k varu a vaříme 30 minut, dokud zelí nezměkne.
  • 2Nakonec vmícháme smetanu. Při podávání polévku ještě ozdobíme lžičkou zakysané smetany.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře. Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears. Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty. Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.

SUROVINY

SUROVINY NA DOZDOBENÍ