4 PORCEDo hodinky
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- 300 g kysaného zelí (slitého)
- 1 l vody nebo vývaru
- 250 g uzeného masa
- 170 g cibule
- 100 ml smetany (pro bezlaktózovou variantu pokrmu není třeba)
- 40 g sádla
- 2 lžíce sladké papriky
- ½ lžičky mletého kmínu
- Bobkový list
- 2 lžičky soli
- ½ lžičky pepře
SUROVINY NA DOZDOBENÍ
- Zakysaná smetana
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a orestujeme na sádle. Poté přidáme na kostky nakrájené uzené, papriku, sůl, pepř, bobkový list a povaříme. Přidáme zelí a vodu nebo vývar. Přivedeme k varu a vaříme 30 minut, dokud zelí nezměkne.
- 2Nakonec vmícháme smetanu. Při podávání polévku ještě ozdobíme lžičkou zakysané smetany.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře.
Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears.
Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty.
Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.