6 PORCÍDo hodinky
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- 500 g hovězího masa
- 250 g kostí
- 1,5 - 2 litry vody
- 250 g mrkve
- 250 g petržele
- 120 g celeru
- 100 g pórku
- Čerstvý tymián
- 1 lžíce octa
- 1 lžička soli
SUROVINY NA KNEDLÍČKY
- 250 g jater drůbežích
- 1 vejce
- 2 stroužky česneku
- Lžička majoránky
- 50 g ovesných vloček
- ½ lžičky soli
- ½ lžičky pepře
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1Do hrnce vložíme hovězí maso, kosti a zalijeme vodou. Přidáme sůl a ocet. Pokud máme pomalý hrnec, vaříme na nižší stupeň cca 14 hodin. Pokud máme jen klasický, vývar vaříme na mírný stupeň cca 5 hodin. Zeleninu oloupeme a přidáme spolu s tymiánem do vývaru 2 hodiny před koncem vaření.
- 2Játra vložíme do vyšší nádoby, přidáme vejce, prolisovaný česnek, sůl a pepř a rozmixujeme tyčovým mixérem do hladka. Potom ke směsi přimícháme majoránku a na mouku rozmixované ovesné vločky. Počkáme 30 minut. Hotová směs by měla být polotekutá. Vkládáme ji do vroucího vývaru pomocí dvou lžící nebo přes síto na halušky.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře.
Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears.
Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty.
Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.