Cart

4 PORCERychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 800 g mražených špenátových listů
  • 60 g cibule
  • 20 g ghí
  • 150 ml kuřecího vývaru
  • 150 ml smetany
  • Stroužek česneku
  • Parmezán
  • Sůl

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Cibuli oloupeme a nakrájíme na kousky. V hrnci ji orestujeme na ghí. Přidáme špenát a necháme ho rozmrazit.
  • 2Přidáme vývar, česnek, sůl a smetanu. Rozmixujeme tyčovým mixérem. Nakonec posypeme parmazánem.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře. Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears. Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty. Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.

SUROVINY