Cart

4 PORCERychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 800 ml kuřecího vývaru
  • 350 g cibule
  • 100 g slaniny
  • 20 g sádla
  • 80 g eidamu
  • Sůl
  • Pepř

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a orestujeme na sádle. Přidáme nakrájenou slaninu, kterou lehce opečeme na pánvi. Směs vložíme do hrnce a zalijeme vývarem. Vaříme 20 minut.
  • 2Polévku dochutíme solí a pepřem. Odstavíme z plotny a vmícháme nastrouhaný sýr.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře. Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears. Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty. Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.

SUROVINY