Cart

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY NA KORPUS

  • 200 g mletých pohankových vloček
  • 50 g strouhaného kokosu
  • 160 g arašídového másla
  • 100 g javorového sirupu (nebo medu)
  • 1 banán

SUROVINY NA 1. VRSTVU

  • 2 banány
  • 200 g arašídového másla
  • 120 g javorového sirupu (nebo medu)
  • 100 g kokosové mouky
  • 200 ml kokosového mléka z plechovky

SUROVINY NA 2. VRSTVU

  • 1 avokádo
  • 1 lžíce holandského kakaa
  • 1 lžíce javorového sirupu
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • Špetka soli

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Nejdříve připravíme korpus. V misce smícháme pohankové vločky, kokos, arašídové máslo a javorový sirup.
  • 2Vzniklou směs rovnoměrně rozprostřeme do dortové formy (Ø 20 cm).
  • 3Na korpus poklademe na kolečka nakrájený banán.
  • 4Pro přípravu první vrstvy rozmixujeme 2 banány, arašídové máslo, javorový sirup, kokosovou mouku a kokosové mléko. Přelijeme do formy.
  • 5Nakonec připravíme poslední vrstvu rozmixováním avokáda, kakaa, javorového sirupu, soli a vanilkového extraktu. Směs mixujeme dohladka, navrstvíme na první vrstvu. Uhladíme a koláč dáme před podáváním na 2 hodiny do lednice.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Barbora Lundgren.

SUROVINY NA KORPUS

SUROVINY NA 1. VRSTVU

SUROVINY NA 2. VRSTVU