20 PORCÍDo hodinky
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- 2 banány (+ 1 banán navrch chleba − můžeme vynechat)
- 400 g celozrnné špaldové mouky
- 60 g kokosového oleje (rozpuštěného)
- 70 g medu
- 2 vejce
- 1 lžička mleté skořice
- 190 ml mléka
- 2 lžičky prášku do pečiva
- Špetka soli
JEŠTĚ POTŘEBUJETE
- Papír na pečení
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1Troubu předehřejeme na 175 °C. Banány rozmačkáme ve větší míse vidličkou, přidáme k nim rozpuštěný kokosový olej, med (nejlépe tekutý) a vejce. Všechny ingredience společně vyšleháme. Do mísy přidáme všechny zbylé ingredience − špaldovou mouku, skořici, mléko prášek do pečiva a sůl.
- 2Vše pečlivě promícháme a těsto přemístíme do formy typu srnčí hřbet, kterou nejdříve vyložíme pečicím papírem. Zbylý banán podélně rozřízneme, položíme navrch a formu dáme do trouby a chléb pečeme při 165−175 °C 40−45 minut.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek.
Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené.
Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na
rychlé a zdravé vaření.
Autorka fotografie je Barbora Lundgren.