Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only
Delivery

Cart

4 PORCEDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 500 ml sójového mléka
  • 4× vaječný žloutek
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • 2 lžíce medu
  • 2 lžíce bramborového škrobu
  • 1 lžička kokosového oleje v tekutém stavu
  • 100 g celých ovesných vloček
  • 200 g mixu čerstvého lesního ovoce

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Z mléka odlijte 150 ml do misky a přimíchejte k němu žloutky, vanilkový extrakt, med a škrob.
  • 2Směs v misce pečlivě promíchejte, aby se netvořily hrudky.
  • 3Zbytek mléka nalijte do rendlíku a na středním plameni přiveďte k varu.
  • 4Poté vlijte do vroucího mléka obsah misky a míchejte do zhoustnutí.
  • 5Připravte si nepřilnavou pánev, rozehřejte na ní kokosový olej, přidejte ovesné vločky a restujte na mírném plameni cca 5 minut, dokud vločky nebudou zlatavé. Nakonec do vloček vmíchejte skořici.
  • 6Připravte si 4 skleničky a navrstvěte do nich pudink, ovesné vločky a umyté lesní ovoce. Pokud nechcete pudink konzumovat hned, posypejte ho vločkami až těsně před podáváním.
  • 7Hotový pudink můžete skladovat max. 3 dny v lednici.
Tip
Pokud budete mít opečené skořicové vločky navíc, snadno je spotřebujete třeba do snídaňového jogurtu.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Barbora Lundgren.

SUROVINY