Cart

1 PLECHRychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • Svazek kadeřávku (cca 200 g)
  • 2 lžíce olivového oleje
  • Špetka soli
  • Špetka pepře
  • Sezamová semínka na posypání

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Listy kadeřávku důkladně omyjte a zbavte tvrdých částí stonků. Nakrájejte je nebo natrhejte na menší kusy tak, aby šly bez problémů sníst na jedno sousto.
  • 2V míse smíchejte olivový olej se solí a pepřem.
  • 3Omyté a osušené kusy kadeřávkových listů potřete ochuceným olejem a vyskládejte na pečící plech tak, aby se vzájemně nepřekrývaly.
  • 4Pečte přibližně 7 minut v troubě rozehřáté na 180°C. Výsledkem budou křupavé, stále ještě trochu zelené, kadeřávkové chipsy.
Tip
Chipsy můžete na závěr posypat sezamovými semínky.
Rohlík cooks

SUROVINY