Cart

Buy all ingredients right below the recipe

OCHUCENÁ MAJONÉZA

  • 80 g majonézy
  • 1⁄2 lžíce chilli omáčky Sriracha
  • 2 lžičky citronové šťávy
  • 1 lžička sójové omáčky

SALÁTEK

  • 100 g ledového salátu
  • 15 g nasekaných nesolených buráků
  • 10 g najemno nakrájené červené cibule
  • 10 g najemno nakrájené šalotky
  • 6 lístků máty
  • 2 lžíce najemno nasekaného čerstvého koriandru

SENDVIČ

  • 2 vykostěná kuřecí stehna s kůží
  • 4 housky (kaiserky)
  • 2 lžíce rostlinného oleje na opečení masa
  • 1 lžíce změklého másla
  • 2 špetky čerstvě mletého pepře
  • 2 lžičky soli

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP NA OCHUCENOU MAJONÉZU

  • 1Všechny suroviny smícháme v misce a dáme do ledničky.

POSTUP NA SALÁTEK

  • 1Ledový salát a lístky máty nakrájíme na jemné nudličky a v misce smícháme s ostatními surovinami.

POSTUP NA SENDVIČ

  • 1Troubu rozehřejeme na 180 °C.
  • 2Maso z obou stran osolíme a opepříme. Na pánvi na středním ohni rozpálíme a olej a maso na něm pečeme kůží dolů 3 minuty. Maso obrátíme a pečeme 1 minutu. Opečené maso dáme na 6 minut dopéct do rozehřáté trouby.
  • 3Hotové maso vyndáme z trouby na talíř a necháme 5 minut odpočinout. Poté každý kousek masa rozřízneme na polovinu.
  • 4Housky podélně rozřízneme, na řezné ploše potřeme máslem a na středně rozpálené pánvi opečeme na této ploše dozlatova. Housky na opečené části potřeme ochucenou majonézou. Na spodní část pečiva položíme čtvrtinu masa, čtvrtinu salátku a přiklopíme vrchní částí pečiva.
Roman Vaněk
Together with Rohlík, I’ve put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how the recipe turned out #rohlikchef

OCHUCENÁ MAJONÉZA

SALÁTEK

SENDVIČ