2 PORCERychlovka
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- 180 g soba nudlí
- 2 najemno nasekané šalotky
- kousek najemno nasekaného zázvoru
- 2 stroužky najemno nasekaného česneku
- 1/2 - 1 čerstvého chilli
- 2 lžíce rostlinného oleje
- 2 lžíce sezamového oleje
- 150 g tofu na menší kostičky
- 1 mrkev na nudličky
- 150 g brokolice nakrájené na menší kousky
- mungo klíčky, nebo fazolky
- 1 nasekaná jarní cibulka
- Pepř
SUROVINY NA OMÁČKU
- 6 lžic Sójové omáčky
- 1 lžíce limetové šťávy nebo rýžového octa
- 1 - 2 lžíce rybí omáčky (dle preference)
- 1 malá lžička třtinového cukru
SUROVINY NA OZDOBU
- Sezam
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1Soba nudle uvařte dle návodu (cca 2 - 3 minuty), po uvaření zceďte.
- 2Ve woku nebo na pánvi rozehřejte rostinný a sezamový olej.
- 3Přidejte šalotku, zázvor, česnek a chilli. Nechte rozvonět.
- 4Přidejte brokolici, zalijte půlkou omáčky a vařte cca 2 minuty.
- 5Přidejte tofu, soba nudle, mrkev a zbytek omáčky a promíchejte.
- 6Na konec přidejte jarní cibulku.
- 7Vše promíchejte, dochuťte, opepřete a posypte sezamem.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.