Cart

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 160 g tuňáka ve vlastní šťávě
  • 250 g celozrnných těstovin
  • 100 g mraženého hrášku
  • 150 g bílého jogurtu (3,5 % tuku)
  • 70 g jarní cibulky (nakrájené najemno)
  • 100 g kukuřice z plechovky
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • Sůl
  • Pepř

SUROVINY K SERVÍROVÁNÍ

  • Najemno nasekaná čerstvá pažitka

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Těstoviny uvařte dle postupu na obalu. Mezitím si nechte povolit hrášek a sceďte tuňáka.
  • 2Po uvaření těstoviny sceďte, zchlaďte pod studenou vodou, nechte okapat a přesuňte do větší mísy. Poté k těstovinám přidejte jarní cibulku, tuňáka, kukuřici, bílý jogurt a citronovou šťávu a dle chuti osolte a opepřete. Celou směs důkladně promíchejte a podávejte.
Tip
Před podáváním každou porci posypte najemno nasekanou natí z jarní cibulky, popřípadě najemno nasekanou čerstvou pažitkou.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

SUROVINY K SERVÍROVÁNÍ