
Hollandia
Hollandia BIO Farm yoghurt white 3,5%
400 g10 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Selský jogurt s kulturou v BIO kvalitě. Obsah tuku min. 3,5 %.
Jogurt s názvem selský nese proto, že zraje v kelímku. Vyrábí se tradičním způsobem – z mléka a vybrané kombinace čistých jogurtových kultur. Získává tak zrcadlově lesklý a hladký povrch a jemně nakyslou chuť.
Zároveň tak představuje vyváženou kombinaci živin nutných pro plnohodnotnou výživu a zároveň může sloužit i jako surovina pro domácí kuchyni. Navíc obsahuje zdraví prospěšné bakterie Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Jogurt si můžete dopřát ke snídani nebo svačině, ke zpestření chuti si do něj můžete přidat čerstvé ovoce či müsli.
Tip! Pokud si nechcete vychutnat pouze přírodní chuť samotného jogurt, zkuste si připravit rychlou jogurtovou zálivku.
Přidejte v chuťově vyváženém poměru olivový olej, čerstvě drcený pepř, pár kapek citronové šťávy, drcený česnek, sůl. Vzniklou zálivku můžete použít na odlehčení masitých pokrmů, skvěle funguje jako dip k pečeným bramborám, ve spojení se strouhanou okurkou dá vzniknout plnohodnotnému chutnému salátu.
O výrobci
Hollandia je česká společnost, která byla založena roku 1991 v Krásném Údolí na Tepelské náhorní plošině. Jméno Hollandia nese, jak název napovídá, z Holandska, neboť odtamtud pochází nápad na výrobu jogurtů a zároveň si odtamtud přivezla výrobní linku.
Produkty jsou vyráběny z mléka výběrové kvality a neobsahují žádné stabilizátory. V portfoliu tak naleznete dezerty, selské a krémové jogurty, jogurty bez obsahu laktózy, BiFi drinky, smoothie anebo zmrzliny.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 4–8 °C. Po otevření urychleně spotřebujte.
Výrobce
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Krásné Údolí 151
364 01 Toužim
Česká republika
Durability
Composition
Bio mléko |
Bio mléčná bílkovina |
Jogurtová kultura |
Jogurtová kultura Bifidobacterium BB12 |
Lactobacillus acidophilues LA 5 |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 265 kJ/63 kCal |
Fats | 3.8 g |
including saturated fatty acids | 2.1 g |
Carbohydrates | 3.8 g |
including sugars | 3.5 g |
Protein | 3.5 g |
Salt | 0.1 g |
Fibre | g |
Allergens
Milk |