Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 60 minutes

30 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Delivery

Cart

Lindt

Lindt Dubai Style Chocolate

145 g
New
CZK 299.90 CZK 2,068.28 /kg

Delivery within 60 minutes

30+ customers buy regularly

Country: Germany,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Dubajská mléčná čokoláda s pistáciovým krémem a cukrářskými nitěmi kadayif. Kadayif jsou extrémně tenké těstovinové nitky, oblíbené v arabském světě pro svou křupavost.

Použití

Určeno k přímé konzumaci. Ideální i jako sladká odměna pro koledníky.

O výrobci

Lindt & Sprüngli je švýcarská firma zabývající se výrobou čokolády s tradicí dlouhou již od roku 1898. Společnost nabízí velký výběr produktů po celém světě. Nejznámějšími značkami, které Lindt & Sprüngli zastřešuje jsou Ghirardelli, Russel Stover, Whitman's, Pangburn's of Texas, Caffarel, Holbauer nebo Küfferle.

Skladování

Uchovávejte v suchu a chraňte před teplem. 

Výrobce

Lindt & Sprüngli AG
Seestrasse 204 CH
8802 Kilchberg
Švýcarsko

Mléčná čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, laktóza, sušené odstředěné mléko, emulgátor: sójový lecitin, extrakt z ječného sladu, aroma), pistáciovo-cukrářská náplň 26 % (pistácie 45 %, cukr, bezvodý mléčný tuk, cukrářské nitě 10 % (pšeničná mouka, pitná voda, kukuřičný škrob, slunečnicový olej, jedlá sůl), kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, mandle, sušené odstředěné mléko, lískové ořechy, jedlá sůl, emulgátor: sójový lecitin, sirup z invertního cukru, aromata).
Obsah kakaové sušiny v čokoláde nejméně 30 %. Obsah mléčné sušiny nejméně 18 %.

Nutritional values per 100 g

Energy value2345 kJ/563 kCal
Fats36 g
including saturated fatty acids19 g
Carbohydrates50 g
including sugars46 g
Protein8.3 g
Salt0.31 g
Fibre0 g

Allergens

Cereals (gluten)
Soybeans
Milk
Tree nuts
May contain traces of:
Peanuts
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.