
Rohlík Bistro
Moravian sparrow with potato dumplings and spinach by Honza Bureš
450 g3 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
S šéfkuchařem Honzou Burešem jsme pro vás připravili tradiční českou klasiku – moravského vrabce s bramborovým knedlíkem a špenátem.
Moravský vrabec je milovaným jídlem mnohých z nás. Pečené kousky vepřového masa, kmín, špenát s česnekem a jako příloha bramborové knedlíky. Dobrou chuť.
O šéfkuchaři
Honza se snaží být v kuchyni co nejvíce kreativní, což se na jeho jídlech skvěle promítá. Ovšem nejdůležitější ze všeho jsou pro něj kvalitní suroviny. Sám o sobě tvrdí, že má nulovou toleranci k těm nekvalitním. Můžete si tak být jistí, že každý pokrm, který od něj ochutnáte bude plný vytříbených ingrediencí.
Jak to funguje?
Použití
Všechny sáčky můžete ohřát přímo ve vodní lázni cca 10 minut na mírném ohni. Nebo omáčku s masem a špenátem přemístěte do hrnců a ohřejte na mírném ohni za občasného míchaní. Knedlíky dejte ohřát na páře cca 8 minut. Ani v jednom způsobu ohřívání nepřivádějte k varu.
Skladování
Skladujte při teplotě od 0 °C do 4 °C. Po otevření ihned zkonzumujte. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Zátiší Catering Group, a.s.
Novotného lávka 5
110 00 Staré Město
Česká republika
Kam s obalem?
Durability
Moravský vrabec 55 % [vepřový vývar (pitná voda, vepřové kosti 20 %, cibule), vepřový bok 10 %, vepřová plec 10 %, MÁSLO, PŠENIČNÁ mouka, česnek, kmín, černý pepř, jedlá sůl], knedlík bramborový 33 % (brambory 31 %, PŠENIČNÁ mouka, VEJCE, jedlá sůl, pitná voda), špenát 12 % (špenát mražený, cibule žlutá, SMETANA, česnek, jedlá sůl, černý pepř).
Nutritional values per 100 g
Energy value | 1041 kJ/248 kCal |
Fats | 17.8 g |
including saturated fatty acids | 10.9 g |
Carbohydrates | 9.5 g |
including sugars | 2 g |
Protein | 12.2 g |
Salt | 1.2 g |
Fibre | 2.4 g |
Allergens
Cereals (gluten) |
Eggs |
Milk |
May contain traces of: |
Crustaceans |
Fish |
Peanuts |
Soybeans |
Tree nuts |
Celery |
Mustard |
Sesame seeds |
Sulfur dioxide |
Lupin |
Molluscs |