Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Nealkoholické pivo Proovan značky piva Elektrárna.
Na zdraví, a to doslova! Už třetím rokem podporuje Plzeňský Prazdroj Movember a přispívá 5 Kč z každého prodaného půllitru nealko piva PrOOvan na Nadaci Muži proti rakovině po celý listopad. Tak si kup lahvičku, nech si vyšetřit OO a šiř s námi osvětu Movemberu.
Nefiltrované pivo ve stylu IPA. I přes obsah alkoholu max. 0,5% objemu si zachovává typické vlastnosti stylu IPA, tedy výrazné chmelové aroma s nádechem citrusů, tropického ovoce nebo kokosu a vyšší hořkost, která vyvažuje sladkost pocházející z neprokvašeného extraktu.
- nefiltrované
- bez lepku
- IPA
- alkohol: max. 0,5 % obj.
- hořkost: 40 IBU
- barva: 12 EBC
- slady: pale ale, ovesné vločky
- chmel: Citra, Sabro, Chinook
Vizuál bude dodán dle aktuální skladové zásoby.
Použití
Určeno k přímé konzumaci. Po otevření ihned spotřebujte. Nejlépe chutná dobře vychlazený.
O výrobci
Experimentální pivovar Plzeňského Prazdroje v budově bývalé elektrárny obohacuje pivní trh pestrou škálou pivních stylů. Nadšenci, které pivo baví, tady ladí receptury a pečují o pivo během vaření, kvašení i ležení.
Vaří spodně i svrchně kvašená piva napříč pivními styly. V nabídce mají celoroční i limitované či sezónní speciály. Experimentují s ingrediencemi, jako je ovoce či koření, piva staří v sudech po víně nebo whisky apod. Mají rádi jednoduchost, proto vytváří přímočará piva s vysokou pitelností a zajímavým charakterem.
Skladování
Skladujte v suchu, nevystavujte teplotám pod bodem mrazu a přímému slunci.
Výrobce
Plzeňský Prazdroj, a.s.
U Prazdroje 7
301 00 Plzeň 3
Česká republika
Durability
Composition
Voda |
Ječný slad |
Ovesné vločky |
Chmelové výrobky |
Nutritional values per 100 ml
Energy value | 113 kJ/27 kCal |
Fats | 0 g |
including saturated fatty acids | 0 g |
Carbohydrates | 4.6 g |
including sugars | 1.5 g |
Protein | 0.5 g |
Salt | 0 g |
Fibre | g |
Allergens
Cereals (gluten) |