Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 60 minutes

30 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Delivery

Where will we deliver?

Enter your address to view exact delivery times and relevant assortment.

Cart

Sutcha

Sutcha Prime beef burger grass fed

ca. 360 g

2 DAYS AVERAGE FRESHNESS

This product stays fresh for an average of 2 days after delivery, with a guaranteed minimum of 1 days. If you are not satisfied we will give you a refund.

ca.

Price adjusted based on the final weight

More info

 CZK 157.00 CZK 429.90 /kg

Delivery within 60 minutes

300+ customers buy regularly

Country: Ireland,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Překvapivě šťavnaté, jemně namleté ​​burgery z libového masa pocházejícího z dobytka, který si po celý rok užívá 100% zelené irské pastviny. Ochutnejte ráj, užijte si Sutcha hamburger z irského hovězího krmeného trávou. Chov, porážka i prvotní bourání masa probíhá v Irsku.

Balení obsahuje 2 burgery, každý po cca 200 g.

O grass fed...

Tráva je pro hovězí dobytek přirozenější potravou než obilí. Hovězí maso z dobytku krmeného trávou má rovnoměrnější rozložení tuku – mramorování – díky čemuž je jeho konzumace příjemnějším smyslovým zážitkem. 

Proč si vybrat irské hovězí maso? Máme pro vás hned pět důvodů...

  • Lidé

Dobytek byl v Irsku důležitý po tisíce let a v minulosti se bohatství člověka měřilo podle počtu kusů dobytka, které vlastnil. Irské slovo pro silnici – bóthar – doslova znamená stezku pro krávy, dostatečně širokou na to, aby se kolem sebe míjely dvě zvířata. ‚Boreen‘ neboli malá cesta byla dost široká jen pro jedno zvíře.

  • Místo

Mírné podnebí Irska těží z mírného vlivu Golfského proudu, který přináší oteplování vod z Mexického zálivu do severní Evropy. Nejzřetelnějším důkazem toho jsou hojné srážky, které činí ze zelených pastvin hlavní pilíř irského zemědělství.

  • Tradice

Zatímco klima a geologie jsou důležité, historie a kultura mají také své místo. Skot je součástí irské krajiny již více než pět tisíc let a jeho přítomnost pomohla utvářet politickou, sociální a kulturní strukturu země. Tradičně byly krávy měnou a vlastnictví dobytka bylo měřítkem postavení.

  • Dobytek

Zemědělství se opíralo o vysoce kvalitní pastviny a plemena jako shorthorn, hereford a angus byl přivezeny ze zámoří. Irští chovatelé rychle vynikli v chou těchto nových plemen a exportovali je ve velkém množství zpět do své domoviny. Díky této nové produktivitě se Irsko stalo hlavním vývozcem hovězího masa. Je to role, která přetrvala až do současnosti. Irsko dnes vyváží asi 90 % své produkce hovězího masa, což z něj činí největšího čistého vývozce hovězího masa na severní polokouli. Irsko má přibližně 4,5 milionu lidí, přesto se odhaduje, že ročně vyprodukuje dostatek hovězího masa, které by uživilo 28 milionů lidí.

  • Tráva

Skot těží z nejdelší pastevecké sezóny v Evropě a spásá nepřetržitě čerstvou trávu a jetel. V době porážky téměř 90 % jejich stravy tvoří tráva – zdaleka nejvyšší procento ze všech skotu v Evropě.

O Sutcha...

Milujete maso? Sutcha vám přináší nejširší výběr nejlepších kusů hovězího z celého světa, který je k dispozici po celý rok. A tím to nekončí – Sutcha nabízí tento druh masa za skvělou cenu, takže si konečně můžete vychutnat lahodné hovězí flat iron nebo chuck tender, kdykoli budete chtít.

Naši profesionální řezníci vám ho ručně naporcují a profesionálně zabalí, abyste si mohli užívat luxusu čerstvého chlazeného masa, které vám dovezeme až k vašim dveřím.

A ještě jedna zajímavost - věděli jste, že naše značky Miil, Ubomi, Moddia, Dacello, Pappudia, Maso! a Sutcha jsou členy jedné "domácnosti" Rohlik YES Mania, která zaručuje skvělou kvalitu produktů za skvělou cenu? Nevěděli jste? Pak nevíte, o co přicházíte! Měli byste to zkusit - doporučuje 100 ze 100 rohlíků. Zde najdete všechny produkty YES Mania.

Použití

Udělejte otisk palcem prstu uprostřed syrového burgeru, abyste se vyhnuli příliš tlustému burgeru uprostřed po grilování.
Burgery potřete tence olejem a grilujte asi 4 minuty z každé strany, dokud nezezlátnou, ale uprostřed budou stále růžové. Na poslední chvíli položte plátky sýra. Nechte burger chvíli „odpočinout“, aby neztratil vnitřní šťávu.
Tip! Pro lepší chuť doporučujeme každou housku zevnitř minutu opéct. Spodní část housky potřeme omáčkou a navrch položíme list salátu, rajče, okurky a grilované maso a přikryjeme horní houskou. Dobrou chuť.

O výrobci

Kepak je irská rodinná společnost. Zakladatel Noel Keating otevřel řeznictví Keatings v roce 1966. Z rodinného řeznictví na Francis Street v Dublinu se Kepak rozrostl na mezinárodně působícího mnohostranného inovátora potravin, dodávajícího prvotřídní kusy čerstvého masa.  Spolupracují s více než 28 000 farmami prostřednictvím spravedlivého obchodu, předávání znalostí a iniciativ udržitelnosti

Skladování

Uchovávejte při teplotě od 0–4 °C. 

Výrobce

KEPAK GROUP HQ
Clonee, Co Meath
Irsko

Porcováno a baleno

Velká Pecka s.r.o.
Karolinská 654/2
186 00 Praha 8, Karlín
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 2 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 1 day.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Mleté hovězí maso
Chuck roll
Jedlá sůl1.1 %

Nutritional values per 100 g

Energy value642 kJ/150 kCal
Fats8.2 g
including saturated fatty acids3.7 g
Carbohydrates0.3 g
including sugars0.3 g
Protein18.5 g
Salt1.4 g
Fibre0 g