

Nowaco
Coalfish fillet skin-off
ca. 300 g6 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
More info
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Filet z tresky tmavé - svíčková bez kůže (Pollachius virens). Svíčková je nejvyšší hřbetní část filety, která již neobsahuje žádné kosti.
Použití
Rybu lze péct, smažit, fritovat či grilovat jak vcelku, tak ve formě filetů. Tresčí maso se snadno rozpadá, proto šéfkuchaři doporučují pečlivé dodržování času tepelné úpravy a opatrné zacházení. Filet na pánvi nebo na grilu by se měl obracet pouze jednou, aby na talíři dobře vypadal.
Specifikace
- latinský název: Pollachius virens
- čerstvá/defrost: čerstvá ryba
- původ: Dánsko
- metoda lovu/chovu: lov - vlečné sítě
- obsah balení: 1 filet
- kalibrovaná položka: ne
- váha: cca 250 g
- způsob balení: skin pack (vakuové balení)
- certifikace: ne
O výrobci
Bidfood se objevil na trhu už roku 1990 v dánském zastoupení společnosti Nowaco. Zabývá se především distribucí mražených a chlazených potravin.
Společnost dále vyvíjí a vyrábí potraviny s vlastními značkami. Má pod křídly hned několik vlastních značek jako jsou například Nowaco, Prima, Petron, Gurmet, Banquet, Drůbež Dýšina, Bagetier, Dobroty babičky Kláry, Coronet a také Meliko.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Bidfood Czech Republic s.r.o.
V Růžovém údolí 553
278 01 Kralupy nad Vltavou
Česká republika
Durability
Composition
Treska tmavá (Pollachius virens) |
Allergens
Fish |