
TRMS
TRMS BIO Lardo from the lard
ca. 200 g23 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
More info
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Lardo v celku v BIO kvalitě. Delikátní hřbetní sádlo z přeštíka. Vystařené pouze na soli podobně jako u prosciutto.
- Baleno ve vakuu.
Maso pochází pouze z farem v bio režimu, kde zvířata jsou na pastvách a mají volnost. The Real Meat Society pracuje s malými farmáři, dbá o zachování udržitelnosti a rozvoje venkova. Již více jak 10 let podporuje ekologické farmy v ČR a propaguje spotřebu českého masa. Je prvním a jediným BIO řeznictvím v ČR.
Použití
Nejlépe si ho vychutnáte nakrájené na tenké plátky. Tenké plátky mírně osmahněte na pánvi nebo grilu. Ideální na horkou topinku nebo dochucení k jiným masům.
O výrobci
The Real Meat Society založil Paul Day se svou manželkou Michaelou v roce 2010 s velkými cíli. Otevřít v Čechách první řeznictví zpracovávající maso jen ze zvířat z pastevních chovů, vrátit na české talíře maso z původních plemen a ukázat, že i české hovězí může být křehké a chutné. To se jim nakonec podařilo a jejich řeznictví je vyhlášené svým masem široko daleko.
Prodávají jen maso ze zvířat, která měla život. Narodí se ve volnosti, sají mateřské mléko, jsou venku, běhají a dovádějí, žerou rozmanitou místní stravu a hodně zeleného. Rostou pomalu, nejsou nikde zavírána a násilím dokrmována, aby před porážkou rychle rostla. Prostě mají život bez stresu, ve kterém je do ničeho nenutí. Jsou pak poražená na místních malých jatkách řezníkem, kterého dobře znají a který má ke zvířeti maximální respekt. Veškeré maso za sucha vyvěšují. Při suchém vyvěšování se sice odpařuje voda, tedy ztrácí na váze, ale chuť masa je neporovnatelná. Maso je krásně křehké a voní.
Skladování
Skladujte v lednici při teplotě 2–5 °C.
Výrobce
The Real Meat Society s.r.o.
Náplavní 2011/5
120 00 Praha 2
Česká republika
Durability
Composition
Sádlo |
Sůl |
Pepř |
Tymián |
Jalovec |
Rozmarýn |