


Wild Salmon
Wild Salmon MSC Keta wild salmon steak with skin chilled
ca. 230 g5 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
More info
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Steak s kůží z divokého lososa druhu keta ze severovýchodního Tichého oceánu. Losos keta, jinak také “Chum“, je nejznámějším a světově nejoblíbenějším zástupcem divokých lososů. Maso kety je růžové s nádechem do oranžova s výraznější chutí. Kromě masa je keta také ceněna pro chutné jikry.
- oblast odlovu: FAO 67, Severovýchodní Tichý oceán
- kategorie lovného zařízení: nevody
- vyrobeno v České republice z rozmražené suroviny
Populace lososa keta je dlouhodobě stabilní a druh je tak určen jako málo dotčený průmyslovým rybolovem. Po ulovení prochází ryby detailní kontrolou tak, aby se k vám dostalo pouze kvalitní maso. Po zpracování jsou ryby šokově zmrazeny, čímž je zajištěno zachování jejich čerstvosti a kvality.
Lovná sezona na Aljašce začíná počátkem června a pokračuje až do poloviny září. Ryby jsou loveny na volném moři při tahu do rodných řek selektivní metodou – menší ryby proplouvají, aby se mohli třít. I díky tomu je tento výrobek certifikován MSC – certifikace pro dlouhodobě udržitelný rybolov.
Balení obsahuje jeden steak s kůží. Produkt byl rozmražen.
Použití
Určeno k tepelné úpravě. Hodí se na smažení, pečení i grilování.
O výrobci
Rybářství Chlumec nad Cidlinou a.s. je česká společnost, která byla založena roku 1993. Je významným členem Rybářského sdružení ČR a má rozhodující postavení v chovu ryb v severní a severovýchodní části České republiky. Hospodaří na 235 rybnících o výměře přibližně 1700 ha vodních ploch. Dodává jak čerstvé, tak mražené sladkovodní ryby.
Skladování
Skladujte v chladničce při maximální teplotě do 5 °C.
Výrobce
Rybářství Chlumec nad Cidlinou a.s.
Boženy Němcové 711
503 51 Chlumec nad Cidlinou
Česká republika
Durability
Composition
MSC Losos keta (Oncorhynchus keta) | 100 % |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 476 kJ/114 kCal |
Fats | 2.6 g |
including saturated fatty acids | 0.6 g |
Carbohydrates | 0.5 g |
including sugars | 0.5 g |
Protein | 22 g |
Salt | 0.21 g |
Fibre | 0 g |
Allergens
Fish |