
Maso Klouda
Maso Klouda Flank steak
ca. 300 g10 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
More info
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Flank steak je z hovězího pupku, který je charakteristický svým jemným vláknem. Je téměř bez tuku.
- Zabaleno: ve vakuu
- Mokré zrání: minimálně 30 dní
Během doby zrání ztratí určité množství vody a tím získá intenzivnější chuť. Díky tukovému krytí, které se při grilování přemění na křupavou kůrčičku, je steak šťavnatý a křehký.
U Maso Klouda zpracovávají maso pouze z ověřených farem. Ví, kde je původ zvířete, kdo ho krmil a kdo se o něj staral. Rozumí koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování. Vám už zbývá jen ochutnat, abyste pochopili, v čem tkví výjimečnost jejich práce.
Použití
Maso vyndejte alespoň hodinu před přípravou, aby se natemperovalo. Poté maso můžete hodit na gril. Nejlépe si ho vychutnáte s grilovanou zeleninou, chřestem či sklenkou dobrého vína.
O výrobci
Maso Klouda je ryze česká, řeznická firma zabývající se výhradně zpracováním masa z prověřených českých a moravských farem. Nejvíce se Klouda specializuje na vepřové a hovězí maso, které nechávají zrát suchou nebo mokrou metodou po několik týdnů až měsíců. Mimo masa sortiment zahrnuje i hotová jídla a polévky.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 4 °C.
Výrobce
Maso Klouda, s.r.o.
Křtěnovská 29
Olešnice 679 74
Česká republika
Durability
Composition
Hovězí maso |