
artic BAKEHOUSE
Artic Bakehouse Rye Bread Old Bastard 
430 gDelivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Půlka poctivého chléba vyrobeného z kváskového těsta, celozrnné a žitné mouky té nejvyšší kvality.
Žitný kváskový chléb inspirovaný starou skandinávskou tradicí. Jeho výroba trvá 3 dny a díky pomalému přirozenému procesu kvašení přináší silnou chuť a vláčnou texturu. Žitná mouka je mleta mezi kameny.
Chléb obsahuje vyšší podíl bílkovin, fosforu a železa. Zároveň se vyznačuje nízkým obsahem lepku a nasycených tuků. Díky těmto vlastnostem si chléb zaručeně najde místo na vašem stole.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Hodí se na svačinu nebo snídani. Stačí pouze obložit plátkem sýru či šunky. Chléb je také výborný s marmeládou nebo medem.
O výrobci
Historie artic BAKEHOUSE vznikla na Islandu pod vedením pekaře Davida Arnorssona, odkud se pekařství dostalo do České republiky. Pekař David v průběhu svého života získal několik ocenění a vedl několik pekáren.
Artic Bakehouse se specializuje na kváskový chléb a nabízí různé pečivo. Hlavní důraz kladou na kvalitu a čerstvost výrobků.
Skladování
Skladujte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením. Spotřebujte do 24 hodin.
Výrobce
artic BAKEHOUSE
Újezd 11
150 00, Praha 5
Česká republika
Composition
Žitná mouka | 97 % |
Pšeničná celozrnná mouka | 2 % |
Sladová mouka | 1 % |
Kvásek | |
Voda | |
Sůl | |
Slunečnicové a lněné semínko |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 837 kJ/199 kCal |
Fats | 6 g |
including saturated fatty acids | 0.7 g |
Carbohydrates | 28 g |
including sugars | 0.8 g |
Protein | 5.2 g |
Salt | 0.92 g |
Fibre | 0 g |
Allergens
Cereals (gluten) |
Tree nuts |