

Rohlík Bistro
Onion soup with herb croutons and cheese by Špejle
350 ml2 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Restaurace Špejle si pro vás připravila tradiční francouzskou polévku, a to cibulačku, která je doplněna o strouhaný sýr Gouda a bylinkové krutonky.
Je možné si vychutnat pokrmy z vašich oblíbených restaurací v pohodlí domova? Teď už ano, a to díky Rohlík Bistru! Důkazem je řada těchto specialit z restaurace Špejle. Zde si přijdou na své i ti nejnáročnější gurmáni! Základem je dlouho tažený vývar, jehož výraznou chuť skvěle doplňují osmahnuté krutonky v bylinkovém másle a sýr Gouda. Tak neváhejte a dopřejte si tuto pochoutku již dnes!
O restauraci
Špejle je první koncept mezi restauracemi, ve kterém při příchodu nenajdete menu. Zároveň byste zde marně hledali i příbory. Vše se jí totiž rukama, a proto jsou v restauraci hned na několika místech umyvadla. Přesto je jeho myšlenka jednoduchá: dobré jídlo a skvělé drinky. Význam „Špejle“ patří nejen designu a vtipu, ale slouží zde i jako účtenka.
Nabídka je rozdělena do tří základních sekcí, a to studené, teplé a sladké. Vybrat si tu můžete tedy vše, na co máte zrovna chuť nebo náladu. Navíc jejich bagetky jsou po domácku pečené.
Jak to funguje?
Použití
Polévku přelijte do rendlíku a za mírného stupně za občasného míchání důkladně prohřejte. Polévku přelijte na talíř a doplňte strouhaným sýrem a krutonky.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 5 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Špejle s.r.o.
Jindřišská 16
11000, Praha 1
Česká republika
Kam s obalem?
Durability
Composition
Hovězí vývar |
Hovězí kosti |
Celer |
Cibule |
Mrkev |
Petržel |
Nové koření |
Pepř |
Sůl |
Česnek |
Olej slunečnicový |
Cibule |
Majoránka |
Rozmarýn |
Bílé víno |
Krutony |
Mouka semola |
Mouka hladká pšeničná |
Droždí |
Olivový olej |
Sůl |
Sušený kvas |
Máslo |
Slunečnicový olej |
Petržel listová |
Majoránka |
Česnek |
Sýr gouda |
Show all |
Allergens
Cereals (gluten) |
Milk |
Celery |
Sulfur dioxide |
May contain traces of: |
Crustaceans |
Eggs |
Fish |
Peanuts |
Soybeans |
Tree nuts |
Mustard |
Sesame seeds |
Lupin |
Molluscs |