


Rohlík Bistro
Eggplant masala with vegetables with jasmine rice by Mahavir Kanswala
450 g3 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
S šéfkuchařem Mahavirem Kanswalem jsme pro vás připravili netradiční indickou pochoutku v podobě vegetariánské tikka masaly, která vezme vaše chuťové buňky na úžasnou cestu na Východ.
Žádné maso, žádná chemie, konzervanty ani náhražky. Jednoduché, ale úžasně lahodné kousky bio zeleniny s krémovou kari omáčkou, dle tradičního receptu od Mahavira. Připravte se na výlet do gastronomického nebe.
O šéfkuchaři
Mahavir Kanswal rád do tradičních indických receptur vnáší kouzlo moderní evropské kuchyně. Nechte se překvapit a vyzkoušejte chutě Východu v jeho nejlepších pokrmech!
Jak to funguje?
Použití
Oba sáčky dejte do vodní lázně a na mírném stupni ohřívejte cca 10 minut, nepřivádějte vodu k varu. Nebo můžete omáčku se zeleninou ohřát na mírném ohni za občasného míchaní. Rýži dejte na pánev s trochou vody a másla, přiklopte pokličkou a chvíli povařte.
Skladování
Skladujte při teplotě od 0 °C do 4 °C. Po otevření ihned zkonzumujte. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Zátiší Catering Group, a.s.
Novotného lávka 5
110 00 Staré Město
Česká republika
Kam s obalem?
Durability
Composition
Omáčka | 55 % |
Lilek | 25 % |
Květák | 15 % |
Brokolice | 15 % |
Rajčata | 15 % |
Pitná voda | |
Cibule | 10 % |
Fazole | 5 % |
Smetana | |
Koření masala | 1 % |
Kardamon černý | |
Římský kmín mletý | |
Sušené listy pískavice řecké seno | |
Kurkuma | |
Semínka koriandru | |
Chilli | |
Máslo | |
Jedlá sůl | |
Pepř černý | |
Jasmínová rýže | 45 % |
Jasmínová rýže | |
Voda | |
Jedlá sůl | |
Show all |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 525 kJ/118 kCal |
Fats | 21 g |
including saturated fatty acids | 4 g |
Carbohydrates | 45 g |
including sugars | 3 g |
Protein | 8 g |
Salt | 0.9 g |
Fibre | 0 g |
Allergens
Milk |
Tree nuts |
May contain traces of: |
Cereals (gluten) |
Crustaceans |
Eggs |
Fish |
Peanuts |
Soybeans |
Celery |
Mustard |
Sesame seeds |
Sulfur dioxide |
Lupin |
Molluscs |