


Rohlík Bistro
Chilli con carne with rice by Petr Bureš
450 g3 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
S šéfkuchařem Petrem Burešem jsme pro vás připravili dušený a kořeněný pokrm v podobě tradičního, mexického chili con carne!
Pikantní mleté hovězí s fazolemi – to je ikonické chilli con carne. K tomuto celosvětově oblíbenému pokrmu dle staré mexické receptury zvolil Petr jako přílohu jasmínovou rýži. Ta lehce pikantní pokrm krásně zjemní, a navíc si ji připravíte raz dva. Tak hurá do Mexika!
O šéfkuchaři
Petr Bureš se v gastronomii pohybuje už 30 let. Za tu dobu se setkal s celou řadou špičkových, zahraničních kuchařů, díky kterým získal přehled a jistotu a naučil se vnímat českou kuchyni zahraničníma očima. U nás na Rohlíku od něj můžete ochutnat jak českou, tak i světovou kuchyni.
Jak to funguje?
Použití
Omáčku s masem ohřejte na mírném ohni / teplotě za občasného míchaní. Rýži dejte na pánev s trochou vody a másla (není součástí balení), přiklopte pokličkou a chvíli ohřejte.
Skladování
Skladujte při teplotě od 0 °C do 4 °C. Po otevření ihned zkonzumujte. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Zátiší Catering Group, a.s.
Novotného lávka 5
110 00 Staré Město
Česká republika
Kam s obalem?
Durability
Composition
Jasmínová rýže | 45 % |
Hovězí maso mleté | 30 % |
Fazole červené | 20 % |
Kukuřice | |
Paprika červená | |
Rajčata loupaná | |
Cibule | |
Paprika mletá sladká | |
Slunečnicový olej | |
Česnek | |
Chilli | 0.5 % |
Jedlá sůl | |
Pepř | |
Tymián | |
Kmín římský celý |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 459 kJ/110 kCal |
Fats | 2 g |
including saturated fatty acids | 0.8 g |
Carbohydrates | 16 g |
including sugars | 10 g |
Protein | 5 g |
Salt | 0.88 g |
Fibre | 0 g |
Allergens
May contain traces of: |
Cereals (gluten) |
Crustaceans |
Eggs |
Fish |
Peanuts |
Soybeans |
Milk |
Tree nuts |
Celery |
Mustard |
Sesame seeds |
Sulfur dioxide |
Lupin |
Molluscs |