

Rohlík Bistro
Rohlik.cz Dill sauce with eggs and potatoes by Kuchyň
0.75 kg3 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Restaurace Kuchyň si pro vás připravila českou klasiku – koprovou omáčku s výtečným pošírovaným vejcem a vařeným bramborem.
Koprovka rozděluje lidi na dva tábory. My si ale troufáme tvrdit, že poctivou koprovku z restaurace Kuchyň si oblíbí každý. Kuchaři do ní používají vajíčka, čerstvou smetanu a mléko z českých farem, které vaří s hromadou čerstvého kopru. Aby toho kopru nebylo málo, na závěr to celé zakapou koprovým olejem. Dobrou chuť!
O restauraci
Kuchyň patří mezi nejlepší české restaurace v Praze, a to nejen díky skvělým jídlům, ale také naprosto profesionálnímu personálu, který vás obslouží a překrásnému místu, ve kterém se nachází. Sídlí totiž v Národní galerii ve Salmovském paláci s výhledem z restaurace budete vidět Prahu jako na dlani. V menu naleznete ty nejlepší české klasiky podle tradičních receptur, uvařené z kvalitních lokálních surovin.
Jak to funguje?
Použití
Celý obsah misky opatrně přendejte do hrnce tak, aby nepraskla vajíčka, a pomalu přiveďte k varu. Je důležité omáčku opatrně míchat po celou dobu ohřívání. Servírujte v hlubokém talíři.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 6 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Restaurace Kuchyň
Hradčanské náměstí 186/ 1
118 00, Praha 1
Česká republika
Kam s obalem?
Durability
Composition
Kopr | 8 % |
Brambory | 26 % |
Vejce | 20 % |
Cibule | |
Mléko | |
Smetana | |
Cukr | |
Ocet | |
Sůl | |
Olej | |
Mouka |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 543 kJ/130 kCal |
Fats | 7.5 g |
including saturated fatty acids | 3.2 g |
Carbohydrates | 11 g |
including sugars | 4.9 g |
Protein | 3.8 g |
Salt | 0.72 g |
Fibre | 0 g |
Allergens
Cereals (gluten) |
Eggs |
Milk |
May contain traces of: |
Crustaceans |
Fish |
Peanuts |
Soybeans |
Tree nuts |
Celery |
Mustard |
Sesame seeds |
Sulfur dioxide |
Lupin |
Molluscs |