

FJORU
MSC cod loin without skin
ca. 300 g4 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
More info
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Přivítejte novou vlastní značku ryb - Fjoru - nejlepšího odborníka na ryby ve vašem městě. Naším cílem je nejen šířit myšlenku, že ryby jsou zdrojem vysoce zdravých bílkovin, ale také podporovat udržitelnost rybářských podniků a farem, protože je známo, že ekologii máme v krvi. Fjoru je jednoduše nejlepší odborník na ryby ve vašem městě.
Treska tmavá s kůží neboli loin je neprávem podceňovaná popelka mezi treskami. Maso je lehce tmavší a až tepelnou úpravou zbledne. Typické je svým aroma, pevností, nejvíce vynikne při smažení. Baleno ve vakuu.
Treska tmavá je ideální volbou, pokud si chcete dopřát prvotřídní kvalitu za výhodnou cenu.
Specifikace
- latinský název: Pollachius virens
- čerstvá/defrost: čerstvá ryba
- původ: FAO 27.5
- metoda lovu/chovu: lov - dlouhé lovné šňůry
- obsah balení: 1 hřbetní filet bez kůží
- kalibrovaná položka: ne
- váha: 250–320 g
- způsob balení: Skin pack (vakuové balení)
- certifikace: MSC
Certifikace
Tyto produkty pocházejí z rybolovu, který byl nezávisle certifikován podle standardu MSC pro dobře řízený a udržitelný rybolov. www.msc.org
Použití
Vyzkoušejte tento skvělý recept na Fish&Chips:
Loiny nakrájíme na cca 50 g porce, osolíme, opepříme. Do dvou misek vyklepneme zvlášť bílky a zvlášť žloutky. Ze žloutků, hladké mouky (4 lžíce) a černého piva (0,3 l) umícháme těstíčko, které ochutíme solí, pepřem a vinným octem. Z bílku ušleháme pevný sníh a opatrně vmícháme do těstíčka. Kousky tresky obalíme v těstíčku a osmažíme po obou stranách do zlatova. Podáváme s mačkaným hráškem, domácí tatarkou a hranolky.
O výrobci
Fjord Bohemia se specializuje na zpracování veškerých čerstvých ryb a dalších mořských produktů. Další činností je uzení lososů přírodním a tradičním způsobem na bukovém dřevu, bez dodatečných konzervačních látek, včetně jejich distribuce.
Skladování
Skladujte v lednici při teplotě 0 do 4 °C.
Upozornění
Nutno tepelně upravit. Treska je dravá ryba a pochází z lovu, může tak obsahovat parazity. Konzumace za syrova může vyvolat zdravotní problémy.
Výrobce
Fjord Bohemia s.r.o
Za Avií 914/2
196 00 Praha - Čakovice
Česká republika
Durability
Composition
Treska tmavá (Pollachius virens) |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 385 kJ/92 kCal |
Fats | 0.98 g |
including saturated fatty acids | 0.13 g |
Carbohydrates | 0 g |
including sugars | 0 g |
Protein | 19.44 g |
Salt | 0 g |
Fibre | 0 g |
Allergens
Crustaceans |
Fish |