


FJORU
MSC Cod loin with skin
ca. 300 g2 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
More info
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Přivítejte novou vlastní značku ryb - Fjoru - nejlepšího odborníka na ryby ve vašem městě. Naším cílem je nejen šířit myšlenku, že ryby jsou zdrojem vysoce zdravých bílkovin, ale také podporovat udržitelnost rybářských podniků a farem, protože je známo, že ekologii máme v krvi. Fjoru je jednoduše nejlepší odborník na ryby ve vašem městě.
Treska obecná s kůží se řadí mezi vůbec nejchutnější mořské ryby. Zásluhu na tom má pevná, světlá, jemně plátkující svalovina, která se dá zpracovat mnoha způsoby. Maso se vyznačuje svou šťavnatostí a malým obsahem kostí. Baleno ve vakuu.
Specifikace
- latinský název: Gadus morhua
- čerstvá/defrost: čerstvá ryba
- původ: FAO 27,4
- metoda lovu/chovu: lov - dlouhé lovné šňůry
- obsah balení: 1 hřbetní filet s kůží
- kalibrovaná položka: ne
- váha: 280–320 g
- způsob balení: Skin pack (vakuové balení)
- certifikace: MSC
Certifikace
Tyto produkty pocházejí z rybolovu, který byl nezávisle certifikován podle standardu MSC pro dobře řízený a udržitelný rybolov. www.msc.org
Použití
Při tepelné úpravě se musí postupovat opatrně a hlavně rychle, aby se maso nerozpadlo, protože je mimořádně křehké. Treska má delikátní chuť sama o sobě, není nutné ji příliš kořenit. Stačí kvalitní olivový olej, mořská sůl a čerstvé bylinky.
Vyzkoušejte tento skvělý recept na treska loin s pikantním rajčatovým pestem:
Sušená rajčata (180 g) smíchejte se sekanými rajčaty (konzerva 400 g), olivovým olejem, česnekem a chilli papričkou, vše dejte do mixéru a rozmixujte na krémové pesto. Dosolte. Pestem potřete loiny z tresky (potřete stranu bez kůže), položte na pečící papír do pekáče a pečte 15 minut na 180 °C. Hotové filety vyjměte z trouby a nechte minutu odpočinout. Posypte nasekanou petrželkou a podávejte s vařenou rýži.
O výrobci
Fjord Bohemia se specializuje na zpracování veškerých čerstvých ryb a dalších mořských produktů. Další činností je uzení lososů přírodním a tradičním způsobem na bukovém dřevu, bez dodatečných konzervačních látek, včetně jejich distribuce.
Skladování
Skladujte v lednici při teplotě 0 do 4 °C.
Upozornění
Nutno tepelně upravit. Treska je dravá ryba a pochází z lovu, může tak obsahovat parazity. Konzumace za syrova může vyvolat zdravotní problémy.
Výrobce
Fjord Bohemia s.r.o
Za Avií 914/2
196 00 Praha - Čakovice
Česká republika
Durability
Composition
Treska obecná (Gadus morhua) |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 343 kJ/82 kCal |
Fats | 0.67 g |
including saturated fatty acids | 0.13 g |
Carbohydrates | 0 g |
including sugars | 0 g |
Protein | 17.81 g |
Salt | 0 g |
Fibre | 0 g |
Allergens
Crustaceans |
Fish |