Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 60 minutes

30 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Delivery

Cart

FJORU

MSC Cod loin with skin

ca. 300 g

2 DAYS AVERAGE FRESHNESS

This product stays fresh for an average of 2 days after delivery, with a guaranteed minimum of 2 days. If you are not satisfied we will give you a refund.
Save me for CZK 224.97

ca.

Price adjusted based on the final weight

More info

 CZK 299.97 CZK 999.90 /kg

Delivery within 60 minutes

70+ customers buy regularly

Country: Iceland,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Přivítejte novou vlastní značku ryb - Fjoru - nejlepšího odborníka na ryby ve vašem městě. Naším cílem je nejen šířit myšlenku, že ryby jsou zdrojem vysoce zdravých bílkovin, ale také podporovat udržitelnost rybářských podniků a farem, protože je známo, že ekologii máme v krvi. Fjoru je jednoduše nejlepší odborník na ryby ve vašem městě.

Treska obecná s kůží se řadí mezi vůbec nejchutnější mořské ryby. Zásluhu na tom má pevná, světlá, jemně plátkující svalovina, která se dá zpracovat mnoha způsoby. Maso se vyznačuje svou šťavnatostí a malým obsahem kostí. Baleno ve vakuu.

Specifikace

  • latinský název: Gadus morhua
  • čerstvá/defrost: čerstvá ryba
  • původ: FAO 27,4
  • metoda lovu/chovu: lov - dlouhé lovné šňůry
  • obsah balení: 1 hřbetní filet s kůží
  • kalibrovaná položka: ne
  • váha: 280–320 g
  • způsob balení: Skin pack (vakuové balení)
  • certifikace: MSC

Certifikace

Tyto produkty pocházejí z rybolovu, který byl nezávisle certifikován podle standardu MSC pro dobře řízený a udržitelný rybolov. www.msc.org

Použití

Při tepelné úpravě se musí postupovat opatrně a hlavně rychle, aby se maso nerozpadlo, protože je mimořádně křehké. Treska má delikátní chuť sama o sobě, není nutné ji příliš kořenit. Stačí kvalitní olivový olej, mořská sůl a čerstvé bylinky. 

Vyzkoušejte tento skvělý recept na treska loin s pikantním rajčatovým pestem:

Sušená rajčata (180 g) smíchejte se sekanými rajčaty (konzerva 400 g), olivovým olejem, česnekem a chilli papričkou, vše dejte do mixéru a rozmixujte na krémové pesto. Dosolte. Pestem potřete loiny z tresky (potřete stranu bez kůže), položte na pečící papír do pekáče a pečte 15 minut na 180 °C. Hotové filety vyjměte z trouby a nechte minutu odpočinout. Posypte nasekanou petrželkou a podávejte s vařenou rýži.

O výrobci

Fjord Bohemia se specializuje na zpracování veškerých čerstvých ryb a dalších mořských produktů. Další činností je uzení lososů přírodním a tradičním způsobem na bukovém dřevu, bez dodatečných konzervačních látek, včetně jejich distribuce. 

Skladování

Skladujte v lednici při teplotě 0 do 4 °C. 

Upozornění

Nutno tepelně upravit. Treska je dravá ryba a pochází z lovu, může tak obsahovat parazity. Konzumace za syrova může vyvolat zdravotní problémy.

Výrobce

Fjord Bohemia s.r.o
Za Avií 914/2
196 00 Praha - Čakovice
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 2 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 2 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Treska obecná (Gadus morhua)

Nutritional values per 100 g

Energy value343 kJ/82 kCal
Fats0.67 g
including saturated fatty acids0.13 g
Carbohydrates0 g
including sugars0 g
Protein17.81 g
Salt0 g
Fibre0 g

Allergens

Crustaceans
Fish
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.