

Rohlík Bistro
Rohlik.cz Minced pork schnitzel with mashed potatoes by Kantýna
400 g3 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Restaurace Kantýna si pro vás připravila klasiku, kterou znáte z dětství – šťavnatý holandský řízek se šťouchanými brambory!
Kuchaři v Kantýně nejdříve namelou bůček z přeštických vepřů s eidamem, přidají mléko, sůl a pepř, obalí v trojobalu a smaží na vepřovém sádle. Jako přílohu podávají šťouchané brambory. Dobrou chuť!
Je možné si vychutnat pokrmy z vašich oblíbených restaurací v pohodlí domova? Teď už ano, a to díky Rohlík Bistru! Důkazem je řada těchto specialit z podniku Kantýna. Zde si přijde na své každý milovník masa!
O restauraci
Kantýna je rušný podnik nacházející se nedaleko Václavského náměstí, kde se u mramorového stolu, v bývalé zednářské lóži, scházejí všichni milovníci masa. Tamější řezníci porcují přímo na místě české hovězí a vepřové maso, které „sází“ rovnou na gril či oheň. Právě díky tomu získá maso nezaměnitelnou a lehce zauzenou chuť.
Jak to funguje?
Použití
Holandský řízek a šťouchané brambory ohřívejte zvlášť.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 6 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Akantýna s.r.o.
Politických věznů 1511/5
110 00 Praha 1
Česká republika
Kam s obalem?
Durability
Composition
Holandský řízek | |
Vepřové maso | 60 % |
Mléko | 16 % |
Sýr eidam | 22 % |
Sůl mořská | |
Pepř | |
Pšeničná mouka | |
Vejce | |
Vepřové sádlo | |
Strouhanka | |
Bambory šťouchané | |
Brambory | |
Mléko | |
Máslo | |
Sůl mořská | |
Pažitka |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 1866 kJ/445 kCal |
Fats | 32.2 g |
including saturated fatty acids | 11 g |
Carbohydrates | 20.37 g |
including sugars | 2.5 g |
Protein | 18.57 g |
Salt | 2.24 g |
Fibre | 0 g |
Allergens
Cereals (gluten) |
Eggs |
Milk |
May contain traces of: |
Crustaceans |
Fish |
Peanuts |
Soybeans |
Tree nuts |
Celery |
Mustard |
Sesame seeds |
Sulfur dioxide |
Lupin |
Molluscs |