Get exclusive benefits after your first order:

Delivery from 60 minutes

30 days free delivery

100% satisfaction guarantee

Delivery

Cart

Naše maso

Naše maso Beef heel of round

ca. 0.53 kg

6 DAYS AVERAGE FRESHNESS

This product stays fresh for an average of 6 days after delivery, with a guaranteed minimum of 3 days. If you are not satisfied we will give you a refund.
Premium qualityFresh from the farmMatured meat

ca.

Price adjusted based on the final weight

More info

 CZK 266.55 CZK 499.90 /kg

Delivery within 60 minutes

50+ customers buy regularly

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Hovězí karabáček prémiové kvality z jalovic a volů českého strakatého skotu. Karabáček (heel of round) je méně známý kus masa nacházející se mezi zadní kližkou a vrchním a spodním šálem. Podobá se jim i vzezřením a kvalitou. Je to prostě nejmasitější kližka a lehce klihovaté zadní v jednom.

Balení obsahuje cca 500 g kus masa. Odleželé ve vakuu 8 dní. Baleno ve vakuu.

Český strakatý skot

V Amase pracují s hovězím masem z plemene české strakaté a jeho kříženců. Jde o původní české plemeno, které tvoří zhruba polovinu veškeré populace skotu u nás. Strakatá plemena jsou rozšířena po celém světě, v okolí švýcarského Bernu se chovala už od středověku. Čestr je vysoce užitkové univerzální plemeno, chované na mléko i maso. Farmáři Amasu vychovávají jalovice a voly tak, aby zvířata byla dostatečné zmasilá a vytvořil se jim tuk pod kůží, a hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání, a zejména staření.

Použití

Jelikož je karabáček libová varianta kližky, má i podobné použití: vaření, dušení a pečení v celku pod poklicí, ale i trhané hovězí. „V naší řeznické rodině je to jedno z oblíbených mas na svíčkovou na smetaně. Část rodiny oceňuje libovou část, která je větší, a já ten klihovatý zbytek,“ říká František Kšána.

O výrobci

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

Skladování

Skladujte v chladu při teplotě 1–4 °C. Po otevření určeno k okamžité spotřebě.

Výrobce

AMASO CZ, s.r.o. 
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 6 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 3 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Hovězí maso