
Řeznictví Pavlíček
Řeznictví Pavlíček Oravská bacon
ca. 200 g5 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
More info
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Vykostěný vepřový bok zauzený přírodním kouřem.
Vepřový bok se nejprve vykostí a následně se nechá sušit v dobře větrané místnosti. Uzení napomáhá ke konzervování slaniny.
Použití
Oravská slanina je vhodná pro špikování a přípravu dalších teplých pokrmů. Díky vysokému obsahu masa si ji můžete nakrájet na tenké plátky a vychutnat si ji na čerstvém chlebu s hořčicí.
O výrobci
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček, s.r.o. je rodinná společnost zabývající se výrobou a prodejem masa a uzenin. Portfolio uzenin nabízí nejen párky a klobásy, ale také trvanlivé a fermentované salámy jako je uherský salám, klobásy nebo točený salám. Dále tamější speciality jako jsou šunky a měkké salámy, a nakonec vařené masné výrobky, které zahrnují jaternice nebo tlačenky. Tento produkt značky Naše Miroslav je výsledkem spolupráce mezi Sklizeno a Řeznictvím a uzenářstvím Jan Pavlíček.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C. Po rozbalení spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček s.r.o.
Masarykovo náměstí 966
675 71 Náměšť nad Oslavou
Česká republika
Durability
Vepřový bok b.k. min. 95%; pitná voda; jedlá sůl s jódem; konzervant dusitan sodný,starbilizátory trifosforečnany; dextróza; antioxidant kyselina L-askorbová. Určeno k přímé spotřebě. Baleno vakuově.
Nutritional values per 100 g
Energy value | 1403 kJ/335 kCal |
Fats | 30 g |
including saturated fatty acids | 9 g |
Carbohydrates | 3 g |
including sugars | 0.5 g |
Protein | 15 g |
Salt | 2 g |
Fibre | 0 g |