
Biopark
Biopark BIO Beef burger with pepper
ca. 340 g5 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
More info
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Dva kusy BIO hovězího burgeru s pepřem balené v ochranné atmosféře.
Celý proces produkce „od vidlí po vidličku“ probíhá s příslušnými certifikáty, dle standardů ekologického zemědělství.
Veškeré zpracovávané BIO hovězí z Bioparku pochází z masných plemen (angus, charolais, limousine, hereford) mladých kusů a převážně z jalovic, jejichž maso je jemnější a chutnější.
Vše potřebuje čas, a tak i hovězí zraje dostatečně dlouho ve čtvrtích, aby byla zaručena křehkost a vynikající chuť masa.
Použití
Maso je skvělé na přípravu hamburgerů. Jako přílohu lze zvolit např. hranolky, brambory nebo pečivo.
O výrobci
Biopark dodává na trh výrobky, u kterých se podařilo dodržet produkční vertikálu od orné půdy, luk a pastvin až po zpracování. Společnost naplnila doslova koncept „od vidlí po vidličku“, který podléhá certifikaci dle standardů ekologického zemědělství a jehož hlavní výhodou je další zdokonalení kontroly kvality a přímé komunikace mezi spotřebitelem a farmářem.
Ekologické zemědělství je hospodaření s kladným vztahem ke zvířatům, půdě, rostlinám a přírodě bez používání umělých hnojiv, chemických přípravků, postřiků, hormonů a umělých látek. Bere ohled na přirozené koloběhy a závislosti, přispívá k péči a zachování životního prostředí. Jeho hlavním cílem je produkce zdravých potravin v souladu s přírodou.
Skladování
Uchovávejte při teplotě do 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Upozornění
Nutno důkladně tepelně opracovat.
Výrobce
Biopark s.r.o.
Lipová 270
407 81, Lipová
Česká republika
Durability
Composition
BIO hovězí maso | 98 % |
Jedlá sůl | |
Bio pepř |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 694 kJ/166 kCal |
Fats | 9.6 g |
including saturated fatty acids | 5.1 g |
Carbohydrates | 0.3 g |
including sugars | 0 g |
Protein | 19.6 g |
Salt | 1.5 g |
Fibre | 0 g |